Sagafjord

Grundejerforeningen fejrede iår 60 års dag med et besøg på Herslev Bryghus og efterfølgende sejltur på Roskilde fjord med skibet Sagafjord.

Årets høst skulle fejres! Derfor inviterede Herslev Bryghus til høstfest lørdag den 1. september 2012.

Bryghuset varetager al produktion, salg og distribution af øl.

 

Grundtanken har fra starten været at producere et kvalitetsprodukt. som omfatter høj kvalitet alt lige fra udviklingen af opskrifter, udvælgelsen af råvarer, selve bryg- og tappeprocessen, kontrol af det færdige øl, til servicering af deres kunder.

Herslev Bryghus ligger i naturskønne omgivelser i landsbyen Herslev tæt ved Roskilde Fjord, 9 km nordvest for Roskilde og 8 km nord for Lejre

Restaurationsskibet Sagafjord sejler fra Roskilde

Sagafjord er unikt liebhaveri, hvis udseende og indretning er præget af nostalgi med vægt på ædle træsorter og særdeles høj vedligeholdelsesstandard, ligesom skibet er det eneste af sin art i Danmark.

 

Skibet er indrettet som Old Timer med teak, mahogni, blankpudset messing og andet maritimt udstyr. Skibet er bygget på norsk skibsværft i 1957 og total renoveret i 1989. Skibets længde er 36,10 m – bredde 7 m – dybde 3,10 m.

 

Skibet har tilladelse til sejlads med op til 156 spisende gæster, og har et nuværende årligt passagerantal på mellem 25.000 – 30.000

 

John Person

Sagafjord